NeoNormal

Wide Open construction were engaged by Neonormal director Tyson Carr, After our first meeting we knew this space was going to be something special.  Tyson worked with MHA to design the space, with all the small detail refined along the way with Tysons guidance.

The space is set on 300s/m ground floor and 100s/m first floor including a roof top Deck.

The 300s/m asbestos roof was removed and replace with new purlins, insulation and a clip lock roof.  Installation of 8 sky lights. The raked ceiling was plastered, trusses painted black and ceiling painted white.

The exposed air conditioning duct is the stand out feature, along with exposed cable management system

The space is a far cry from the old warehouse, this is now a light and open space with pockets of quiet and private areas.

Client: NeoNormal
Location: Islington st, Collingwood
Designer: MHA Building Design